Kaikenlaista tapahtunut;

Parisen viikkoa sitten täällä järjestettiin silmäkuvauspäivä, johon vein Vilin ja Ullankin. Ullalle tämä olikin jo kolmas kuvaus ja edelleen kaikki sillä saralla kunnossa. Vililtä tutkittiin lisäksi polvet, terveet. Muuten Vililläkin silmät terveet, mutta molemmissa silmissä yhdet ripset kasvavat alaspäin. Ei mikään vakava juttu onneksi, mutta täytyy vain seurata ettei ne ala hankaamaan silmää. Ja kun silmä tarkastuslomake on uudistettu, niin nämäkin ripset siinä mainitaan.

Sit Velho jyräs jälleen näyttelyssä, Keuruulla ollen ROP...taas.. Äippä Ulla lähettää täältä poikaselle terveisiä :)

Manna käväs trimmauksessa sunnuntaina, aloitimme turkin valmistelun Liettuan näyttelyä varten.

Pentusuunnitelmista.. Pitkän mietinnän (ja isännän suostumuksen) jälkeen päätin astuttaa Ullan. Sulhas asia oli itsestään selvä, ei tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan... mutta kuinkas kaikki kävikään.. Ullahan on tunnetusti aina astutettu hyvin aikaisilla vuorokausilla (7-10) ja sen jälkeen neitiä ei ole herrasmiesten enää tarvinnut lähestyä.. noh vielä viime viikon maanantaina Ulla näytti myrskypilveltä kun Vili yritti lähempää tuttavuutta. Mutta jo seuraavana päivänä tyyli muuttu.. tiistaista torstaihin eukko vaan seiso kun sahapukki paikoillaan ja Vili muutaman yrityksen jälkeen alkoi leikkimään ja sitten paineli koisimaan omalle punkalle ! Perjantaina sit kiikutin pariskunnan eläinlääkäriin, tarkoituksena keinosiemmennys.. todellakin vain tarkoituksena, Vili ei nimittäin ollut yhteistyöhaluinen, heilutteli vaan häntää naapurin Pirjolle joka oli mukana ja välillä eläinlääkärille, joka yritti saada elämännestettä pikku ukosta irti :) ja yritykseksi se jäi.. Ullasta otettiin papa ja se näytti, että oli kiima vielä hyvä mutta poispäin menossa, pe ja la oli vielä varmasti hyviä astutuspäiviä. Mitään ei sitten tapahtunut lauantainakaan, ajattelinkin että olkoon, ketään toista urosta en nyt halua käyttää. Sunnuntai aamuna katseltiin telkkarista remontti-reiska ohjelmaa ja siinä huomio sit äkisti siirtyi lattiatasoon missä Vili oli täydessä touhussa :) astutus toistui vielä illalla ja maanantai illalla. Päätinkin, että tämä saa nyt riittää enää huomenna (ti) ei anneta koirien astua ja ei Ullakaan varmasti enää annan Vilin tulla lähellekään, vuorokausia juoksulla varmaan 13-14.. Tänään vielä Vili osoitti äänekästä rakkautta Ullaa kohtaan ja päästin koirat yhteen, siinä toivossa että Ulla näyttää kaapin paikan ja Vili tajuaa että hommat on nyt tältä erää ohi.. niin mitä vielä eukko vaan antoi vielä Vilin astua itsensä.

Yleensä en näitä astutus yms. juttuja viitsi joka käänteistä kirjoitella, mutta nyt oli pakko, kun ihan ihmetyttää itseänikin miten nartulla voi muuttua noin monella vuorokaudella ns. parhaat päivät.. no aika tietty näyttää tuleeko pentuja vai ottiko ulla vaan ilon irti astutusasiasta :)

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE !