Reissusta on pikku hiljaa palauduttu.. jos se on ihmisillekin rankkaa istua puoli vuorokautta bussissa yhteen suuntaan, niin on se kyllä koirillekin :( mut kotona ollaan, loppu hyvin kaikki hyvin..

Meillähän oli Liettuassa oikein 3 näyttelyn turnee, kun kerran mennään niin esiinnytään sit oikein urakalla :) Lauantaina Liettuan kansainvälinen näyttely, joka oli samalla ko. maan voittaja näyttely, kehä oli aamusta 10.30 ja paikalla 7 parsonia. Tulokset: Vili juniori luokka Excellent, juniori serti & LTU JV-08 (pu2). Manna nuortenluokka Excellent, serti, vara-cacib (pn3). Tämän näyttelyn jälkeen keräsimme kamat kasaan ja siirryimme toiseen halliin, joka oli varattu Liettuan Terrieriklubin erikoisnäyttelylle. Ilmoitettuja parsoneita tässä näyttelyssä 6 kpl. Siellä Vili sitten kilpaili nuortenluokassa Excellent, serti (pu1) ja Manna Excellent, serti (pn2). Aikataulut sattuivat hyvin yhteen ja pääsimme lähtemään näyttelypaikalta puolen päivän jälkeen hotellille, joten jäi aikaa vielä kierrellä kaupungilla ja shoppailla. Sunnuntaina oli sitten vuorossa taas kansainvälinen näyttely. Vili jälleen junnuluokassa Excellent, junnuserti (pu1) ja Manna Excellent, serti (pn2).

Se miksi Vili seikkaili näissä kahdessa eri luokassa oli jonkinlainen kämmi.. olin ilmoittavinani koiran nuortenluokkaan, mutta Vili olikin junnuissa. Junnuluokassa jaettava serti ei ole sama kuin muissa luokissa jaetut sertit. Junnu sertejä koira tarvitsee 3, jotta ne vastaavat "isoa" sertiä. Oli oikea onnen kantamoinen, että sain koirat ilmoitettua mukaan Terrieriklubin näyttelyyn, pari päivää vikan ilmoittautumisajan jälkeen ja siihen näyttelyyn sain sitten Vilin oikeaan luokkaan. Näyttelykuvia ei mulla ole, kun juoksin kehässä molempien koirien kanssa :) joten kuvia voipi käydä katsomassa Mollyn ja Mannan blogista, jonne Leena niitä varmaan laittaa.. Leena sai muutenkin otettua koirista hyviä poseeraus kuvia, mulla on kuvia lähinnä maisemista :)

Tässä kuitenkin päivän kevennys.. Vilihän vastasi siis myöntävästi Mannan kosintaan.. Päällikkö yritti toteuttaa kosintaa Jurmalassa, hotelli Lielupessa... Mannaa väsytti ja ujostutti, eikä se halunnut riisua stringejä pois :)

1387048.jpg

1387050.jpg

1387051.jpg

Latvia & Tampere.. Samana viikonloppuna oli Latvian KV-näyttely, jossa Miselinejä edusti Velho-boy loistavalla menestyksellä; serti, LV MVA, LVV-08, Baltian MVA, ROP, Onnittelut Tiinalle & Velholle !

Tampereella puolestaan M. Mohican ERI ja nuortenluokan voitto, sekä junnuluokassa eh:n sain M. Moccamaster, onnittelut !