Eilen naistenpäivänä oli myös Hannan synttärit, 12 vee tuli mummolle täyteen.. vanhus on hyvässä kunnossa, mitä nyt kuulo rassaa.. ts. ei oikein enää pelitä niinkuin pitäis :) mut se ei menoa haittaa.. tänään Hanna pääsikin lenkkeilee Vilin (tietysti), tyttärensä Mollyn ja Manna neidin kanssa saimaan jäälle.. noh, välillä vanhus oli vähän "jaloissa" kun nuori pari pisti täysii menee..

Lenkkeilyn jälkeen otettiin Mannan turkki käsittelyyn, puuhaa siinä riittää, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Vähän pohjavilla pilkut selästä loistaa :( mut muuten saatiin neitokaisesta ihan siisti, kehtaa lähteä Liettuan näyttely turneelle.

Vili pitää vielä ottaa myös käsittelyyn.. mut niinkuin aina, omat koirat jää lopputinkaan.. ja onhan tässä vielä muutama päivä, ennen reissua.. Huomenna kävästään eläinlääkärissä ottamassa matokuurit reissun takia ja Ulla ultrataan samalla. Yleensä en näitä ultrauksia tee, mut jos nyt sit, kun sattuu toi lääkärikin muutenkin olemaan varattuna.. Kyllä musta tosin näyttää että tuossa huhtikuun toisella viikolla meillä lisäännytään, sen verran Ullalla on pullat uunissa :) tai sit joku on salaa syöttänyt sitä... ja se joku on tuossa kuvassa Ulliksen kanssa soffalla :)

1350448.jpg

Sitten vielä lisäys, uusi linkki Manu parson :)