Nyt on saanut nauttia koko viikko jo ihanasta kevät auringon paisteesta :) Tämän viikkoa olen ollut "uusissa hommissa", puutarhatoukkana :) Prisman kesäpihalla, tervetulloo vaan taimiostoksille :D Tosi mukavaa on ollut ja kivaa vaihtelua sisähommille. Toki kyllä illalla on uni tullut hyvin, kun ensin on päivän puuhastellut pihalla ja sit vielä illalla jatkanut sitä kotona.

Ullan & Vilin pötköt voivat hyvin, täyttivät eilen 2 viikkoa. Silmät on jo vähän raollaan, mutta muuten laatikossa on vielä hyvin rauhallista...nautitaan siitä kun sitä vielä vähän aikaa on.. nimittäin parin viikon päästä ei rauhallisuudesta ole tietoakaan kun seitsemän seinähullua pikku parsonia aloittaa rallin.. laitan uusia kuvia tässä lähiaikoina. Kiinnostuneille tiedoksi, että pari tyttöä on vielä vapaana.

Kevät trimmissä on käynyt Lulu ja Otto, Manna & Vili on sit kiillotettu vimpanpäälle Lahden näyttelyä varten, joka on ens sunnuntaina.

Viime viikonloppuna Jyväskylän näyttelyssä M.Mordor oli ROP, ONNEA ! Lulun tytär Kerttu (M.Mary Jo) sai H:n joka tarkoittaa hiton hyvää :D.

Mopokausikin on jo avattu..viime lauantaina..kyyti oli vielä kovin kylmää ja niska oli sunnuntaina vähän jäykkä ;) semmoisia tällä erää... mukavaa viikonloppua kaikille !