Näyttelyt viime viikonloppuna: lauantaina Haukiputaan ryhmä näyttelyssä arvioi koiria Maija Mäkinen tuttuun tyyliinsä.. H eli Hitsin Hieno ja T eli Todella Tyylikäs olivat taas käytössä, toki muutama EH eli EhEih :kin siellä jaettiin. Noh, Enzo nyt on ERInomainen tuomarilla kuin tuomarilla ;) eli isot onnittelut Maxfactorille taas ROP:ista ja mukavaa oli huomata että kymmenen vuoden tauon jälkeen Hannan velipoika Erno (M.Maclaud) osallistui myös näyttelyyn. Pikkulintu kehui komiaksi papaksi :D ja hieno tulos 12vuotiaalle veteraanille EH/1.

Järvenpää/Mäntsälä näyttelyssä saimme puolestaan nauttia ulkolais-immeisen arvosteluista, Annamaria Tarjan Unkarista tykkäsi puolestaan kookaammista rodun edustajista eikä värilläkään ollut niin väliä, eikä silläkään ollut merkitystä miten koiran kanssa kehässä klompsittiin tai miten ne ylipäätänsä saatiin jotenkin paikallaan seisomaan.. Toki uusille harrastajille suotakoon oma opetteluaikansa, ei se aina ole niin helppoo kuin miltä näyttää, ei edes kokeneemmille kehäketuille. Joten normikokoisen Vilperin EH ja luokkasijoitus 3 oli oikein hyvä, Mannalle myös EH kun on niin pieni ;) mut Kerttu jotenkin vissiin onnistui näyttämään kokoistaan isommalta tuloksella ERI/2 ja PN 3, hienoa Kerttu & Sari !   ja kiitos matkaseurasta Leenalle (mehän ollaan aina yhdessä näissä reissuissa :) ja joukkoomme eksyneelle Sarille :)

1690356.jpg

Kerttu (M.Mary Jo) poseeraa..

Sitten kuva pläjäykset Vilistä, jotka Leena otti heti näyttelyn jälkeen.. niin monta hyvää otosta että julkaistaan kaikki :)

JV-07 LTU JV-08 TALLITONTUN SAMU

1690938.jpg

1690941.jpg

1690943.jpg

1690946.jpg

Viime viikolla työpaikallani pyörähti Ullan ja Vilin toinen tytär, Mandi josta pari kännykuvaa..neiti oli kyllä niin syötävän suloinen..huomatkaa valkoiset pitkät räpsy ripset :)

1687194.jpg

1690362.jpg

Ens lauantaina on sit Mikkeli turnee, siellä onkin peräti 11 kasvattiani ! Jeppekin on näköjään tulossa vikaa sertiä yrittämään :) kiva kiva ! Vili valmistautuu huolella ko. kisaan, sillä ennen näyttelyä käväisemme hierojalla, niin on sit mukava liihotella kehässä käsittelyn jälkeen :D. Lulun osalta näyttely jääkin väliin, kun sen emo lähtee viinijuhliin ! :) ja Hanna jos ei viikossa laihdu ei pääse paikalle :). Tira kävi tänään näyttelytrimmissä ja Mannalla on sama vielä tällä viikolla edessä.

Tässä kuva vielä perheemme sohvanvaltaajista...

1690352.jpg