Eilen Mikkelin näyttely oli ihan huippuu :) ! kasvatteja oli ilmoittautunut peräti 11 kpl ja kaiken kaikkiaan parsoneita 38 ! Poissa kasvateistani oli Jeppe,Lulu,Mari ja Hanna (ei ehtinyt laihtua:).Rotunsa Paras Pentu oli Manu (m.marcelo medeiros). Rotunsa paras oli Kerttu (m.mary jo) ensimmäisen sertinsä kera, nuorten luokan voitti Olga ERI 1 (m.moor and moor), EH2 Tira (m.muscida). Isossa avoimessa luokassa kilpaili Manna (m.morning star) hienosti ERI 4. Valioluokassa Mette (m.magica de spell) EH 4. Veteraaneissa Likka (m.mata hari) EH3. Kasvattajaluokka oli myös ROP, siihen osallistui tytöt; Kerttu, Olga, Manna & Mette. Mutta eipä unohdeta Päällikköäkään, HÄN oli hienosti paras uros & VSP, sekä sai toisen sertinsä. Kiitos kaikille osallistujille hienosta päivästä !

Kotona Vili ei enää jaksanut poseerata pokaalien kanssa, vaan otti hyvin rennosti...

1706317.jpg

Ulla puolestaan viihdyttää itseään altaalla...

1706320.jpg

Pentujen rekisteripaperit tulivat vihdoin ja viimein perjantaina. Laitan ne heti huomenna postin vietäväksi eteenpäin..

Ihan oikeassa Maailman näyttelyssä, Tukholmassa oli Miselinejä edustamassa Enzo alias M.Maxfactor ERI & valioluokan toinen, hienoa !

Sit vielä pari kuvaa vilpertistä, kun se on hyvin hyvin onneton ja ikävissään yksin soffalla, kun isäntä on ukkojen kanssa saunomassa..

1706324.jpg

Odotti ja odotti, mutta lopulta nukahti...

1706328.jpg