Opetellaan nyt sitten tämäkin... pakosta :)

Loppukesästä ukkonen ryökäle rikkoi tietokoneeni ja siinä meni kaikki ohjelmat, joten siitä johtuen en vieläkään ole saanut kotisivuja kondikseen. Muutenkin ollut kaikenlaista hulinaa ja kiirettä.. mutta jospa nyt sitten edes ehtisi kuulumiset laittamaan tänne blokiin. Kesän ja syksyn aikana on paljon tullut mukavia uutisia kasvattejen omistajilta, harmittaa kun ei ole niitä sivuja saanut päivitettyä :( Näyttelyrintamalla on tullut uusia valioita ja sertivoittajia, onnittelut heille ! Elokuussa oli Suomen Terrierijärjestön 60-vuotis juhlatilaisuus, jossa kennelini palkittiin STJ:n Kasvattajaplaketilla.

Pentukuulumiset; Ellan ja Reiskan pennut täyttää huomenna kolme viikkoa. Niin pennut kuin emäkin voivat hyvin. Uros ja narttupentu etsivät vielä omia kotejaan.

Vili Vilperi (tallitontun samu); täytti lokakuun puolivälissä vuoden, pikkuhiljaa alkaa kloppi oppimaan tavoille ja osaa jopa välillä rauhoittua :D. Muutamassa match show:ssa olen Vilin kanssa käynyt ja menestystäkin on tullut :). Jyväskylään ja Messariin tietty ukko on ilmoitettu. Eilen Vilillä kävi taas hieroja, ihan kuin urheilijalla konsanaan :) Pirunmoisesta pomppimisesta johtuen menee vähän takajalat jäykäksi välillä.

Akat; Hanna, Likka ja Ulla.. elelee tavis arkielämään.. Likka ja Ulla pääsivät syyskuussa Lappiin vaellusreissulle mukaan. Ihanat maisemat ja ilmat oli Ylläksellä.

ja nyt sit testataan miten tän julkaiseminen onnistuu, bye bye :D