GRRR ! voisin kuristaa Hannan.. se teki sen jälleen kerran ts. kolmannen kerran päällikön elinkaaren aikana.. harrasti nimittäin Vilin karvojen nyppimistä ! Hiton seniili ja melkein kuuro mummo minkä teki.. Mummo onkin nyt urakoinut oikein kunnolla :) toissa iltana huomasin Vilin niskassa pienen karvattoman alueen, arvasin heti että jaaha, Hanna on taas viihdyttänyt itseään päiväsaikaan kun herrasväki on tarhassa.. aika käy ilmeisesti vähän pitkäksi ja on tylsää, niin Hanna on keksinyt kopissa puuhastelua.. tai sit se on kostoisku kun Vili aina Hannaa kiusii sisällä.. no kuitenski.. eilen sit olikin rouva nyhtänyt tuollaisen 10x15 sentin alueen karvaa kokonaan pois, niskasta alkaen !

Aiemmin epäilin että Vili voisi hinkata itseään kopissa johonkin, mutta sekään ei ole mahdollista, tarkistettu on. Viime viikolla viimeksi siivosin kopit ja laitoin uudet täkit herrasväelle makuualustaksi sinne, on siellä ollut nyt sit hyvä kölliä ja askarrella :)  Tietty tää voi olla vinkki mullekin, että trimmaas toi ukko kuntoon, kun sillä karvat vähän hapsottaa.. mut tarkoitus oli trimmata vasta helmikuun lopulla, jotta ukkeli olis hienossa turkissa maaliskuun puol välissä kun lähdetään Liettuaan näyttely reissuun. Nyt sit jännitetään että ehtiikö karva kasvaa edes jotenkuten esittely kelpoiseksi kuudessa viikossa..

Iloisia uutisia tuli sunnuntaina Tiinalta, kun Velho oli ROP Turun kansainvälisessä näyttelyssä, Onnittelut sinne suuntaan vielä tätäkin kautta !

Niin ja just kun eläkeläisten juoksuista selvittiin, niin Ullis sit päätti että minä kans.. kohta taas Vili harrastaa jynkkyä omalla tyynyllään..

jaaha..kait tästä pitäis alkaa töihin suoriutua.. kroppa on niin kipee, lihaksia jomottaa.. kävin eilen toista kertaa elämässä laskettelurinteessä :) en ole aikaisemmin millään vempaimilla laskenut ja nyt sit piti tietty sitoa itsensä lumilautaan kiinni :D Hermo meinas mennä kun huomasin, etten olekaan taituri heti toisen kerran jälkeen, vaan edelleen kynsin sitä rinnettä persuksillani !

Mukavaa talvista viikkoa kaikille...