Niin se vaan arki taas pyörii vauhdilla, ettei ehdi täälläkään käydä kuulumisia kertomassa kovin usein. Mistähän alottais...

Kasvattien kuulumisia on paljon.. Ihanan yllätyksen sain Reettalta & Panulta Hyrynsalmelta; Reetta lähetti kirjeen jossa oli kesäkuulumisia päiväkirja muodossa Panun kanssa puuhailusta, paljon kuvia jotka oli päällystetty kontaktimuovilla, piirrustuksia ym ym. Kiitos Reettalle postista :), nyt kun siellä on jo koulut alkaneet ei varmaan ehdi samallalailla askartelemaan ;). Jusulle kuuluu myös hyvää, perheeseen on tullut lisäystä ihmisvauvan merkeissä, Onnittelut Jonnalle & Villelle. Kaima soitteli tässä viikolla Tampereelta, Eskon & Saimin kuulumisia, sinne ei niin hyvää kuulu.. Esko 15 vee alkaa olla aika huonossa kunnossa :(. Ikävämpiä uutisia tuli myös Maijalta, joka joutui tekemään päätöksen Nemon nukuttamisesta :(.

Tässä kuva Eskosta (M.Manfred -93) & Saimi (M.Marcy -95)

1822980.jpg

Harrastusrintamalla on ollut Vilillä vauhti päällä.. Viime viikolla päällikkö suoritti hallittavuustestin ja toissa päivänä oli sitten eka treeni.. agilityn merkeissä :D. Meille tulikin ihan huippukouluttaja, joka ymmärtää terrierien toilailuja :) Kirsi, Carloksen & Hipin "äippä". Kirsin ryhmä rämään kuuluu Vilin lisäksi staffi poika, kaksi russeli urosta ja russeli narttu. Seuraavat kymmenen viikkoa sitten tällä kokoonpanolla opetellaan agiliidon saloja.

Eilen puolestaan keinoluolailtiin. Treeneissä oli Vili & Akat; Ulla, Manna (joka on meillä hoidossa, kun Leena & Lauri on häämatkalla), Lulu sekä Mette & Tira, jotka olivat ensimmäistä kertaa luolatreeneissä. Kaikilla meni oikein hyvin ja oli mukavaa.

Tosi luola touhuissa on kunnostautunut M.Maxfactor eli Enzo, joka sain ensimmäisen LUME tuloksen, Isot Onnittelut Oulun suuntaan !

Näyttelyrintamalla en ole nyt itse viitsinyt kulkea, eikä koiriakaan ole mihinkään ilmoitettu. Seuraava koitos on sit varmaan vasta erkkari lokakuussa. Mut onneks jotkut jaksaa...nimittäin Kerttu, joka ihan hurjana kulkee näyttelyissä :D. Porissa kävi näytillä myös Salli, sekä veteraaneissa on alkanut esiintymään Roosa 10 vee :).

Ai niin... melkein unohtui ;) Miselin Teamin vahvistus "Panu", haettiin jokin aika sitten tänne Mikkeliin. Panulla on kaverinaan tanskandoggi Pertti, sekä Niina & Riku. Tässä pari kuvaa pikkumiehestä.

Tallitontun Iloinen

isä: Finlay Skittlesson Of Ascania, emä: Foxwarren Inishfree.

1822936.jpg

1822937.jpg

1822938.jpg