eikun ROP..tai oli toissa lauantaina 14.6. Kotkan KV näyttelyssä, lisäksi Vili voitti ensimmäisen Sertin Suomen maalta :) vähänkös oltiin polleita ;). Manna sai samaisessa näyttelyssä ERI:n ja oli luokkansa toinen.

Samana viikonloppuna oli Miselin menestystä Forssassa; M.Mordor oli ROP sekä Latviassa M.Mohican ROP,serti &Latvian muotovalio, Onnittelut Tiinalle & Annille !

Tässä juhannus viikolla sain työpaikalle yllätys vieraan, Ullan & Vilin tyttären Ilonan, joka oli savossa juhannusloma reissulla. Ohessa kuva neitokaisesta jota pääsin hoitelemaan siksi aikaa kun omistajat olivat ruokaostoksilla.

1667239.jpg

Sitten vielä pari kännykkä kuvaa parin viikon takaata, kun Olga oli täällä yökylässä & näyttelyreissulla Pieksämäellä.

1667246.jpg

1667254.jpg

1667257.jpg

Juhannuskin on nyt vietetty, koirilla riitti rapsuttajia kun siskoni oli lastensa kanssa  kyläilemässä. Muuten ei täällä mitään ihmeellistä ole tapahtunut.. Ulla oli tossa viikolla hammaskiven poistossa ja jonkin aikaa operaation jälkeen "vintti" sekaisin elikkä pienessä sievässä :) Pentujen papereita ei vieläkään ole tullut kennelliitosta ! hippasen nyppii niiden hitaus ! Ens viikko vielä töitä ja sitten alkaa L O M A  LOMA L O M A :D