Juu siis talvilomalla ollaan :) onkin ollut melkoiset kelit, aurinko paistanut joka päivä... paitsi nyt tihuuttaa vettä :( mut sou wat ! loma on aina lomaa..

Kaikkea mukavaa on ehtinyt puuhailla; viime sunnuntaina pääsin Mollyn ohjaajaksi mölli agikisoihin, oli tosi mukavaa ja Molly on niin taitava ! korjas jopa meikälaisen virheitä radalla :D Mollyn & Mannan blokista löytyy enempi ko. tapahtumasta juttua. Sit sunnuntaina vielä trimmasin kasvattini Marin ja Millin kevät kuntoon. Maanantaina kävi trimmissä Ullan ja Kassun poika Pepe, joka on tulossa Lahteen ensimmäiseen näyttelyynsä. Toivotaan että turkki ehtii vähän kasvaa..

Joka päivä on päässyt tekemään pitkät mettälenkit koirien kanssa, oikein luksusta kun ei ole tarvinnut kelloa kytistellä. Oma hyvinvoinnistakin on ehtinyt pitämään oikein urakalla huolta, lenkkeilyn lisäksi sulista ja jumppatunteja, sit solariumia ja hierontaa. Niin ja uus vetkutin kotiin, cross trainer :)

Sain hoidettua myös jäsenyysasiat KooKoo-99 koirakerhoon, joten nyt on lupa käydä agilitykentällä. Viliä olis tarkoitus alkaa opettaa agilityn saloihin.. alkeiskurssiin mulla ei epäsäännöllisen työajan vuoksi ikävä kyllä ole mahdollisuutta, mutta pitää nyt aluksi omatoimisesti aloittaa opettaminen, katotaan sit mien jatkossa käy.

Eilen sitten oltiin luolatreeneissä Vilin kanssa.. on se melkoinen ukko ! ekan kerran Vili kävi treeneissä viime syksynä noin vuoden ikäisenä ja jo silloin osoitti riistaviettisyytensä.. nyt meno oli vielä vauhdikkaampaa.. ahdingot mennään sujahtamalla, eikä hiekkaestekään tuottanut mitään ongelmia. Erittäin, erittäin lupaavalta näyttää ja ikääkin on sen verran että pitää alkaa tuota koekalenteria katsastamaan, että mihin päästäis ekoihin kisoihin. Leena oli myös Mannan kanssa treeneissä.

Vuoden näyttely parson 2007 kilpailussa on Ullan pojat kunnostautuneet; Enzo eli Miselin Maxfactor uusi edellis vuoden voittonsa ja Velho alias Miselin Mordor tuli toiseksi ! Isot onnittelut molemmille pojille ja kiitos omistajille aktiivisesta harrastamisesta :) Ja jos siellä listoilla on muita kasvattejani sijoittunut niin heille myös onnittelut ! toivottavasti vuoden koira kilpailun tulokset ovat pian nähtävillä yhdistyksen sivuilla.

Tässä kuva Otosta (Miselin Midas Touch) omistajansa Villen kanssa, ja Oton ensimmäisestä mäyrän mötkäleestä, jolla oli painoa 11 kg. Aiemmin Oton saaliita ovat olleet lukuisat supit ja kettu.

1433758.jpg