Toinen lomaviikko takana.. Viime maanantaina suuntasimme moottoripyörällä länsi suomeen. Ensimmäinen yöpymis etappi oli Suomen Turun kupeessa pikkukylä Aura, jossa asuu ystäväni Karin sekä tietty liuta koiria :). Muutama vuosi onkin kulunut kun viimeksi tavattiin, joten juttua riitti yömyöhään. Ihana oli nähdä myös vanhat koirat Milo (13 v) ja Saara 11 vee, jotka ovat kasvattejani. Kiitos Karinille yöpaikasta, oli mukava tavata. Tiistai aamuna suuntasimmekin sitten Turun Saaristoreitille; Parainen, Nauvo, Korppoo, Houtskari, Iniö, Kustavi josta sitten löysimme maatilamatkailu yöpymis mahdollisuuden. Keskiviikkona aurinkokaupunki Naantaliin ja sieltä Turkkuseen yöksi. Keskiviikkona olikin Turussa mopojen kokoontumisajot, jotka jätimme väliin.. vettä sateli silloin illalla jonkin verran ja kaupungilla oli jo ehditty tutustumaan terassien neste tarjoiluun :). Torstahina suuntasimme kohti Lohjaa, jossa kaffettelu & treffaaminen ystäväni Marjon kanssa... nauttien heidän ihanan kahvilan antimista :D nyt mainos mainos ! jos liikutte Lohjalla niin lämpimästi suosittelen kahvila St. Honoressa poikkeamista :) sellaisia herkkuja ei ihan joka paikassa tarjoillakaan mitä siellä on, nam nam ! Lohjalta sitten kohti Helsinkiä, siskoni hoteisiin yöksi. Perjantai aamun ohjelma oli mopoliikkeiden kiertely ja sit kottiin.. Mukava olla kyllä reissussa, muttei ole oman kodin voittanutta.. ja arvata saattaa mikä vastaanotto oli nelijalkaisilla ystävillä kun kotiuduimme :). Oli ihan luksusta kun koirat saivat olla reissun ajan kotona, kiitos Jennylle koirien hoidosta & talkkarina olosta.. Viiden päivän aikana ajokilometrejä taittui n. 1200.

pari valokuvaa reissusta...

1727416.jpg

1727414.jpg

Ja sitten koira-asiaan :) Oulun näyttelyssä 12.7. Enzo taas ROP, mut sit vielä RYP 3 ! Onnittelut ! samaisessa näyttelyssä M.Miami Vice EH4. Tänään 13.7. Oulussa Enzo PU2. Rantasalmen ryhmänäyttelyssä Kerttu ROP & Serti, Onnea myös Sarille !

Uusimmassa Kotivinkki lehdessä mukava juttu patikoinnista.. Siihen juttuun tai paremminkin kuviin on päässyt "ujuttautumaan" myös kasvattini Perro.

Eipä nyt muuta tällä erää..jatketaan lomailua :)